Jedinečná příležitost pro absolventy 

HLEDÁME PROJEKTANTKU / PROJEKTANTA

-SPŠ stavební
-BAKALÁŘE i INŽENÝRY FSv, FA ČVUT!

Nyní je ideální doba se přidat do našeho týmu

Zavedená a renomovaná projektová kancelář specializovaná na projekty hotelů, restaurací, kaváren a institucionárního stravování přivítá do svého přátelského kolektivu novou kolegyni či kolegu se smyslem pro zodpovědnost. Zakládáme si na empatické komunikaci a férovém přístupu ke klientům i mezi sebou navzájem. Jsi to Ty?

Adaptační program

Díky našemu osobnímu přístupu se nemusíš ničeho obávat. V pracovních začátcích a v průběhu profesního rozvoje Tě nenecháme “ve štychu”. První půlrok Tě čekají převážně lehčí úkoly. Postupně, jak budeš nabírat zkušenosti, tak úměrně tomu začneš řešit projektové zakázky samostatně. Kdykoliv můžeš požádat o radu – vždy Ti je poblíž zkušenější kolega. Nezůstaneš na to sám. Neboj se ani oboru gastronomie – vše Tě naučíme a otevřeme Ti nový zajímavý ob(z)or.

Budeš se rozvíjet a porosteš!

Jelikož jsme v rámci naší specializace jedničkou na trhu v ČR, tak o zajímavé projekty u nás není nouze. Žádný projekt není dělaný „přes kopírák“, žádná nudná rutina – pracovní doba Ti rychle uteče.  Čeká Tě projekční činnost z počátku ve 2D (CAD) a v dalším období také v BIM (Revit), koordinační činnost s ostatními profesemi a posléze i vedení projektů. Podpoříme Tvůj rozvoj, předáme Ti naše zkušenosti a znalosti, umožníme Ti další vzdělávání v oboru. Na našem pracovišti Ti bude sloužit kvalitní výpočetní technika a umožní Ti odvést svou práci na maximum.

Chceš být uznávaný a lepší než ostatní?

Specializace je cesta! Na rozdíl od dlouhého, upracovaného a postupného profesního rozvoje v běžné projektové kanceláři, či architektonickém atelieru, Tě u nás raketově vystřelíme mezi elitu! Ve své práci budeš komunikovat s renomovanými ateliery (Jakub Cigler Architekti, Studio ACHT, AED Project, A 32, …), předními developery (PENTA, FINEP,…) a také špičkami v oboru gastro (Zdeněk Pohlreich, Honza Punčochář, Radek Kašpárek, Přemek Forejt, Jiří Roith, Luboš Kastner, Marek Fichtner……… a mnoho a mnoho dalších).

Život není jen o práci

Pro nás všechny je důležitá celková pohoda a rovnováha mezi kariérou a soukromím. U nás můžeš počítat s individuálním přístupem a maximální podporou nejen v pracovním, ale i osobním životě. Potřebuješ si nutně nakoupit / vyzvednout něco / být doma kvůli opravě? Pracovní dobu lze přizpůsobit momentálním individuálním potřebám.

Je jasné, že k užívání volného času potřebuješ i nějaké finanční prostředky. Motivační platové ohodnocení je samozřejmostí. K pevnému základu Tě čekají bonusy závislé na Tvém pracovním nasazení a celkovém obratu kanceláře.

Pro dobře provedenou práci je potřeba dobrá parta. A tu my tady máme! Přesvědčíš se o tom nejen na společných výjezdech, kde si užíváme dobrou zábavu i dobré jídlo. Nejvíc si užíváme u našich spokojených klientů, neboť se jedná o ty nejlepší restaurace – vycvičíme i Tvůj jazýček! Ani obědy nejsou u nás jen o „zhltnutí něčeho z plastové krabičky“, naopak! Denně máme oběd v restauraci s velmi kvalitním jídlem a širokou nabídkou a také Ty můžeš počítat s výrazným příspěvkem na toto opravdu kvalitní stravování.

Kde nás najdeš?

Naše kancelář se nachází na okraji Prahy v těsné blízkosti dálnice D1 v průmyslové zóně Nupaky. Tato lokalita okolo Průhonic a Říčan je plná obchodů a přístupná i pražskou MHD (autobus). Pro mimopražské zájemce je možné využít vlakové trasy Benešov – Říčany – Praha. Je také možný příspěvek na dopravu, nebo varianta pořízení služebního vozu (po usazení Tvé pozice v teamu). Pro dopravu autem máme pro Tebe připravené vyhrazené parkovací místo.

Naše nabídka pro Tebe:

  • Adaptační program pro nováčky.
  • Možná příprava na autorizaci v oboru Technologie stravovacího provozu.
  • Získávání pracovních zkušeností a praxe pod vedením zkušených kolegů.
  • Možnost konzultací přímo na pracovišti i na dálku.
  • Práce v renomované projektové kanceláři.
  • Moderní pracovní vybavení a špičkový hardware i software.
  • Prostorná kancelář – Tvůj pracovní stůl je přes 3 metry!
  • Práce v pohodovém a přátelském menším kolektivu (6-8 osob).
  • Profesní růst a možnost dále se vzdělávat v oboru.
  • Seznámení a s oborem gastronomie a získání znalostí v tomto oboru.
  • Profesní růst v programu Autodesk Revit (BIM).
  • Příspěvek na stravovaní, dopravu.
  • Odpovídající platové ohodnocení.

 

Jdeš do toho s námi?

Pokud se rozhodneš se k nám přidat, pošli svůj životopis na hajkova@gastro-projekt.cz. Nezapomeň přiložit i svůj motivační dopis a pár slov o sobě. Zajímá nás, co je pro Tebe důležité, co od nás očekáváš Ty a co nám můžeš nabídnout.

Těšíme se na Tebe!

Team VGT.

790 více než 790 realizovaných projektů

Reference

Jsme rádi, že jsme se mohli podílet na vzniku mnoha zajímavých nových konceptů restaurací, jídelen a dalších provozů. Každý takovýto nový koncept byl a je pro nás velkou výzvou. Nebojíme se vymýšlet nové provozy, které jsou něčím neotřelé, zajímavé a na českém trhu svým způsobem průkopnické.

Globus CČM

Nové koncepty restaurací GLOBUS Zličín, České Budějovice, Brno, CČM, Trmice

Grand Kitchen Vlněna

TARO

Marriott (v Celnici)

O2 Aréna

O2 Universum

Divinis

La Gare

RESTAURACE DAVE B. – TASTE FIVE

Střední odborné učiliště gastronomie - SOU U KRBU

U Matěje

Grosseto Anděl

Vinohradský parlament

El Camino

Červený jelen

Kantýna „Automat Churchill“

Kantýna „AVIATICA“

Restaurant Entree

Perfect Canteen Aviatica

Next Door

BRUXX

Cukrářská skála

Bistro Dynamica

La Bottega Gastronomica

Sia Restaurant

La Bottega Tusarova

Restaurant Pavillon Brno

Restaurace Jureček

Presto Florentinum

Pohostinec Monarch

La Bottega Di Finestra

Na Pekařce

Muzeum Škoda

Marina Ristorante

Laboratorio

La Bottega Bistroteka

Kavárna Místo

KA Grosseto

Hotel Slávie Pelhřimov

Bistro Hala

Grosseto Průhonice

Grand Cru

Moneta

Kantýna „GEMINI“

AC SPARTA PRAHA

Bláha Liberec

Mám zájem