Proč nás?
Za dlouhá léta v oboru gastronomie jsme se přesvědčili o tom, že svět profesionální gastronomie a svět architektů a projektantů si většinou nerozumí.
Architekt zkrátka nerozumí ekonomice restaurace či hotelu, restauratér není designér, F&B manager nezná stavební předpisy a jiné normy, projektant TZB neví nic o vaření a generální projektant nemá vystudovanou hotelovou školu... Jsou to zdánlivě nespojitelné světy, které si navíc nejsou schopny předat ty nejdůležitější informace, protože je považují za samozřejmé…
Pokud se ale tyto světy propojí, začnou si navzájem naslouchat a respektovat se, pak výsledný gastronomický provoz bude velmi pravděpodobně „předurčen k úspěchu“.
Naše činnost tedy spočívá v propojování těchto světů a hledání ideálního kompromisu mezi představami architektů, projektantů, developerů, investorů, provozovatelů restaurací, F&B managerů, kuchařů a číšníků.