Jedinečná příležitost pro absolventy 

HLEDÁME PROJEKTANTKU / PROJEKTANTA

-SPŠ stavební
-BAKALÁŘE i INŽENÝRY FSv, FA ČVUT!

Nyní je ideální doba se přidat do našeho týmu

Zavedená a renomovaná projektová kancelář specializovaná na projekty hotelů, restaurací, kaváren a institucionárního stravování přivítá do svého přátelského kolektivu novou kolegyni či kolegu se smyslem pro zodpovědnost. Zakládáme si na empatické komunikaci a férovém přístupu ke klientům i mezi sebou navzájem. Jsi to Ty?

Adaptační program

Díky našemu osobnímu přístupu se nemusíš ničeho obávat. V pracovních začátcích a v průběhu profesního rozvoje Tě nenecháme “ve štychu”. První půlrok Tě čekají převážně lehčí úkoly. Postupně, jak budeš nabírat zkušenosti, tak úměrně tomu začneš řešit projektové zakázky samostatně. Kdykoliv můžeš požádat o radu – vždy Ti je poblíž zkušenější kolega. Nezůstaneš na to sám. Neboj se ani oboru gastronomie – vše Tě naučíme a otevřeme Ti nový zajímavý ob(z)or.

Budeš se rozvíjet a porosteš!

Jelikož jsme v rámci naší specializace jedničkou na trhu v ČR, tak o zajímavé projekty u nás není nouze. Žádný projekt není dělaný „přes kopírák“, žádná nudná rutina – pracovní doba Ti rychle uteče.  Čeká Tě projekční činnost z počátku ve 2D (CAD) a v dalším období také v BIM (Revit), koordinační činnost s ostatními profesemi a posléze i vedení projektů. Podpoříme Tvůj rozvoj, předáme Ti naše zkušenosti a znalosti, umožníme Ti další vzdělávání v oboru. Na našem pracovišti Ti bude sloužit kvalitní výpočetní technika a umožní Ti odvést svou práci na maximum.

Chceš být uznávaný a lepší než ostatní?

Specializace je cesta! Na rozdíl od dlouhého, upracovaného a postupného profesního rozvoje v běžné projektové kanceláři, či architektonickém atelieru, Tě u nás raketově vystřelíme mezi elitu! Ve své práci budeš komunikovat s renomovanými ateliery (Jakub Cigler Architekti, Studio ACHT, AED Project, A 32, …), předními developery (PENTA, FINEP,…) a také špičkami v oboru gastro (Zdeněk Pohlreich, Honza Punčochář, Radek Kašpárek, Přemek Forejt, Jiří Roith, Luboš Kastner, Marek Fichtner……… a mnoho a mnoho dalších).

Život není jen o práci

Pro nás všechny je důležitá celková pohoda a rovnováha mezi kariérou a soukromím. U nás můžeš počítat s individuálním přístupem a maximální podporou nejen v pracovním, ale i osobním životě. Potřebuješ si nutně nakoupit / vyzvednout něco / být doma kvůli opravě? Pracovní dobu lze přizpůsobit momentálním individuálním potřebám.

Je jasné, že k užívání volného času potřebuješ i nějaké finanční prostředky. Motivační platové ohodnocení je samozřejmostí. K pevnému základu Tě čekají bonusy závislé na Tvém pracovním nasazení a celkovém obratu kanceláře.

Pro dobře provedenou práci je potřeba dobrá parta. A tu my tady máme! Přesvědčíš se o tom nejen na společných výjezdech, kde si užíváme dobrou zábavu i dobré jídlo. Nejvíc si užíváme u našich spokojených klientů, neboť se jedná o ty nejlepší restaurace – vycvičíme i Tvůj jazýček! Ani obědy nejsou u nás jen o „zhltnutí něčeho z plastové krabičky“, naopak! Denně máme oběd v restauraci s velmi kvalitním jídlem a širokou nabídkou a také Ty můžeš počítat s výrazným příspěvkem na toto opravdu kvalitní stravování.

Kde nás najdeš?

Naše kancelář se nachází na okraji Prahy v těsné blízkosti dálnice D1 v průmyslové zóně Nupaky. Tato lokalita okolo Průhonic a Říčan je plná obchodů a přístupná i pražskou MHD (autobus). Pro mimopražské zájemce je možné využít vlakové trasy Benešov – Říčany – Praha. Je také možný příspěvek na dopravu, nebo varianta pořízení služebního vozu (po usazení Tvé pozice v teamu). Pro dopravu autem máme pro Tebe připravené vyhrazené parkovací místo.

Naše nabídka pro Tebe:

  • Adaptační program pro nováčky.
  • Možná příprava na autorizaci v oboru Technologie stravovacího provozu.
  • Získávání pracovních zkušeností a praxe pod vedením zkušených kolegů.
  • Možnost konzultací přímo na pracovišti i na dálku.
  • Práce v renomované projektové kanceláři.
  • Moderní pracovní vybavení a špičkový hardware i software.
  • Prostorná kancelář – Tvůj pracovní stůl je přes 3 metry!
  • Práce v pohodovém a přátelském menším kolektivu (6-8 osob).
  • Profesní růst a možnost dále se vzdělávat v oboru.
  • Seznámení a s oborem gastronomie a získání znalostí v tomto oboru.
  • Profesní růst v programu Autodesk Revit (BIM).
  • Příspěvek na stravovaní, dopravu.
  • Odpovídající platové ohodnocení.

 

Jdeš do toho s námi?

Pokud se rozhodneš se k nám přidat, pošli svůj životopis na hajkova@gastro-projekt.cz. Nezapomeň přiložit i svůj motivační dopis a pár slov o sobě. Zajímá nás, co je pro Tebe důležité, co od nás očekáváš Ty a co nám můžeš nabídnout.

Těšíme se na Tebe!

Team VGT.

17 LET V OBORU TVOŘÍME MOST MEZI SVĚTEM GASTRONOMIE A SVĚTEM ARCHITEKTŮ A INŽENÝRŮ

Proč nás?

Za dlouhá léta v oboru gastronomie jsme se přesvědčili o tom, že svět profesionální gastronomie a svět architektů a projektantů si většinou nerozumí.

Architekt zkrátka nerozumí ekonomice restaurace či hotelu, restauratér není designér, F&B manager nezná stavební předpisy a jiné normy, projektant TZB neví nic o vaření a generální projektant nemá vystudovanou hotelovou školu...  Jsou to zdánlivě nespojitelné světy, které si navíc nejsou schopny předat ty nejdůležitější informace, protože je považují za samozřejmé…

Pokud se ale tyto světy propojí, začnou si navzájem naslouchat a respektovat se, pak výsledný gastronomický provoz bude velmi pravděpodobně „předurčen k úspěchu“.  

Naše činnost tedy spočívá v propojování těchto světů a hledání ideálního kompromisu mezi představami architektů, projektantů, developerů, investorů, provozovatelů restaurací, F&B managerů, kuchařů a číšníků.

Tvoříme most mezi světy gastronomie a architektury  = Tvoříme provozy předurčené k úspěchu !

Mám zájem