Jedinečná příležitost pro absolventy 

HLEDÁME PROJEKTANTKU / PROJEKTANTA

-SPŠ stavební
-BAKALÁŘE i INŽENÝRY FSv, FA ČVUT!

Nyní je ideální doba se přidat do našeho týmu

Zavedená a renomovaná projektová kancelář specializovaná na projekty hotelů, restaurací, kaváren a institucionárního stravování přivítá do svého přátelského kolektivu novou kolegyni či kolegu se smyslem pro zodpovědnost. Zakládáme si na empatické komunikaci a férovém přístupu ke klientům i mezi sebou navzájem. Jsi to Ty?

Adaptační program

Díky našemu osobnímu přístupu se nemusíš ničeho obávat. V pracovních začátcích a v průběhu profesního rozvoje Tě nenecháme “ve štychu”. První půlrok Tě čekají převážně lehčí úkoly. Postupně, jak budeš nabírat zkušenosti, tak úměrně tomu začneš řešit projektové zakázky samostatně. Kdykoliv můžeš požádat o radu – vždy Ti je poblíž zkušenější kolega. Nezůstaneš na to sám. Neboj se ani oboru gastronomie – vše Tě naučíme a otevřeme Ti nový zajímavý ob(z)or.

Budeš se rozvíjet a porosteš!

Jelikož jsme v rámci naší specializace jedničkou na trhu v ČR, tak o zajímavé projekty u nás není nouze. Žádný projekt není dělaný „přes kopírák“, žádná nudná rutina – pracovní doba Ti rychle uteče.  Čeká Tě projekční činnost z počátku ve 2D (CAD) a v dalším období také v BIM (Revit), koordinační činnost s ostatními profesemi a posléze i vedení projektů. Podpoříme Tvůj rozvoj, předáme Ti naše zkušenosti a znalosti, umožníme Ti další vzdělávání v oboru. Na našem pracovišti Ti bude sloužit kvalitní výpočetní technika a umožní Ti odvést svou práci na maximum.

Chceš být uznávaný a lepší než ostatní?

Specializace je cesta! Na rozdíl od dlouhého, upracovaného a postupného profesního rozvoje v běžné projektové kanceláři, či architektonickém atelieru, Tě u nás raketově vystřelíme mezi elitu! Ve své práci budeš komunikovat s renomovanými ateliery (Jakub Cigler Architekti, Studio ACHT, AED Project, A 32, …), předními developery (PENTA, FINEP,…) a také špičkami v oboru gastro (Zdeněk Pohlreich, Honza Punčochář, Radek Kašpárek, Přemek Forejt, Jiří Roith, Luboš Kastner, Marek Fichtner……… a mnoho a mnoho dalších).

Život není jen o práci

Pro nás všechny je důležitá celková pohoda a rovnováha mezi kariérou a soukromím. U nás můžeš počítat s individuálním přístupem a maximální podporou nejen v pracovním, ale i osobním životě. Potřebuješ si nutně nakoupit / vyzvednout něco / být doma kvůli opravě? Pracovní dobu lze přizpůsobit momentálním individuálním potřebám.

Je jasné, že k užívání volného času potřebuješ i nějaké finanční prostředky. Motivační platové ohodnocení je samozřejmostí. K pevnému základu Tě čekají bonusy závislé na Tvém pracovním nasazení a celkovém obratu kanceláře.

Pro dobře provedenou práci je potřeba dobrá parta. A tu my tady máme! Přesvědčíš se o tom nejen na společných výjezdech, kde si užíváme dobrou zábavu i dobré jídlo. Nejvíc si užíváme u našich spokojených klientů, neboť se jedná o ty nejlepší restaurace – vycvičíme i Tvůj jazýček! Ani obědy nejsou u nás jen o „zhltnutí něčeho z plastové krabičky“, naopak! Denně máme oběd v restauraci s velmi kvalitním jídlem a širokou nabídkou a také Ty můžeš počítat s výrazným příspěvkem na toto opravdu kvalitní stravování.

Kde nás najdeš?

Naše kancelář se nachází na okraji Prahy v těsné blízkosti dálnice D1 v průmyslové zóně Nupaky. Tato lokalita okolo Průhonic a Říčan je plná obchodů a přístupná i pražskou MHD (autobus). Pro mimopražské zájemce je možné využít vlakové trasy Benešov – Říčany – Praha. Je také možný příspěvek na dopravu, nebo varianta pořízení služebního vozu (po usazení Tvé pozice v teamu). Pro dopravu autem máme pro Tebe připravené vyhrazené parkovací místo.

Naše nabídka pro Tebe:

  • Adaptační program pro nováčky.
  • Možná příprava na autorizaci v oboru Technologie stravovacího provozu.
  • Získávání pracovních zkušeností a praxe pod vedením zkušených kolegů.
  • Možnost konzultací přímo na pracovišti i na dálku.
  • Práce v renomované projektové kanceláři.
  • Moderní pracovní vybavení a špičkový hardware i software.
  • Prostorná kancelář – Tvůj pracovní stůl je přes 3 metry!
  • Práce v pohodovém a přátelském menším kolektivu (6-8 osob).
  • Profesní růst a možnost dále se vzdělávat v oboru.
  • Seznámení a s oborem gastronomie a získání znalostí v tomto oboru.
  • Profesní růst v programu Autodesk Revit (BIM).
  • Příspěvek na stravovaní, dopravu.
  • Odpovídající platové ohodnocení.

 

Jdeš do toho s námi?

Pokud se rozhodneš se k nám přidat, pošli svůj životopis na hajkova@gastro-projekt.cz. Nezapomeň přiložit i svůj motivační dopis a pár slov o sobě. Zajímá nás, co je pro Tebe důležité, co od nás očekáváš Ty a co nám můžeš nabídnout.

Těšíme se na Tebe!

Team VGT.

Kdo nám důvěřuje

Je nám ctí, že naší firmě důvěřují velké osobnosti české gastronomie z řad šéfkuchařů a provozovatelů, renomovaní architekti, úspěšní developeři  i velké nadnárodní společnosti. Rádi bychom se zde s Vámi podělili o jejich komentáře k vzájemné spolupráci.

Stejně jako profesionální vaření vyžaduje precizní zvládnutí kulinářských technik, tak profesionální návrh kuchyně vyžaduje gastro projekt vypracovaný dle Vašeho gastro konceptu. A to dle mého nejlépe zvládá u nás VGT - gastro profíci navrhují kuchyně s Honzou Vieweghem….a vědí proč. V Kulinářském Umění využíváme spolupráce s VGT

Jiří Roith
Kulinářské Umění

Pokud dáváte přednost kvalitě a přemýšlivému přístupu před cenou a nemyslíte si, že vše zvládnete sami, nebo se bezduše nesvěříte do rukou dodavatelů, pak jste na správném místě. S Honzou Vieweghem a jeho GASTRO TEAMem je radost pracovat. Honza Vám vždy řekne pravdu, a to klidně i s vědomím, že dostane facku. Ví proč, protože umí. Přemýšlí, kreslí, ale nechá se taky sám přesvědčit. Má znalost technologií i stavby. Umí se naštvat i věc pochválit. Jo, s ním bych zcela jistě šel jak do dalších projektů, tak i na pivo. Vlastně na více než dvě piva… :-)

Luboš Kastner
Hospodská s.r.o., provozovatel restaurace Červený Jelen v Praze a mnoha dalších restaurací v Plzni

Vážím si Honzovy upřímnosti a schopnosti předvídat, jak se dění v kuchyni může vyvíjet. Honza a jeho team nám nastavil kuchyň podle našich potřeb, tedy tak, aby bylo vše perfektně funkční od samého začátku a nebylo třeba nic předělávat během provozu.

David Böhm
El Camino, majitel restaurace, šéfkuchař

„Konečně pořádná kuchyně na Moravě! …“

Přemek Forejt
šéfkuchař restaurantu Entrée, Olomouc

„Honza vyřeší všechny problémy a nakreslí jakoukoli kuchyň (ať to stojí, co to stojí :)…). Ale kuchyně dělají kuchaři - a TY se zatím kreslit učí …:)“

Jan Punčochář
šéfkuchař restaurace Grand Cru, Praha

„… Jedno z kuchařských rčení zní: Kdo je připraven, není překvapen… a Radek Jeřela i ostatní kluci z VGT nám kuchyň vždy skvěle připravili …“

Filip Sajler
spolumajitel Perfect Canteen a Perfect Catering

„… Přerostlý ego je v kuchyni ta nejjedovatější ingredience. Jsem rád, že to chápe i Honza ...."

Zdeněk Pohlreich
Šéfkuchař, majitel restaurací, podnikatel, moderátor televizních show

„S Honzou Vieweghem jsem pracoval na několika projektech kuchyní. Důležitý byl pro mne jeho konstruktivní přístup a schopnost diskuse, kdy se projektant, kuchař a investor dohodnou na kuchyni, která je funkční, kvalitní a za přiměřenou cenu.“

Jiří Štift
šéfkuchař restaurantu SIA

„…Úroveň podkladů s jakou se málokdy setkáváme - podrobné, srozumitelné a přehledně zpracované – VGT má náš obdiv“

A32 ATELIER - Ing. Arch Ivan Kolář
Ing. Hron - reakce na zpracování projektu RDS Restaurace PALOMA Průhonice

„… je lepší spolupracovat s dražším profesionálem, než s velkohubým blbcem… proto spolupracuji s Honzou…“

Láďa Douša
šéfkuchař restaurantu LIHOVAR – ČAPÍ HNÍZDO

„… I když si myslíte, že už není žádná varianta, pan Viewegh Vám ji vymyslí … :) S firmou Viewegh Gastro Team proběhla na našem projektu skvělá spolupráce“

Petr Samsonek
šéfkuchař restaurace Vavrečkova Vila, Zlín

„Jan Viewegh – v našich podmínkách zcela ojedinělý profesionální přístup k řešení zakázek. Jeho způsob myšlení přesahuje daný obor – v několika případech napomohl ke zdokonalení celkového architektonického konceptu.“

Ing. arch. Miloš Machač

„Dříve nám kreslili projekty dodavatelé, ale byla to špatná cesta…. Když profikuchyně, tak s VGT!“

Pavel Roubíček
šéfkuchař restaurací GROSSETO, Praha

Mám zájem