PŘIJMEME PROJEKTANTKU / PROJEKTANTA, HPP i brigáda. Volejte 602 392 309 nebo pište na hajkova@gastro-projekt.cz

Kdo nám důvěřuje

Je nám ctí, že naší firmě důvěřují velké osobnosti české gastronomie z řad šéfkuchařů a provozovatelů, renomovaní architekti, úspěšní developeři  i velké nadnárodní společnosti. Rádi bychom se zde s Vámi podělili o jejich komentáře k vzájemné spolupráci.

Stejně jako profesionální vaření vyžaduje precizní zvládnutí kulinářských technik, tak profesionální návrh kuchyně vyžaduje gastro projekt vypracovaný dle Vašeho gastro konceptu. A to dle mého nejlépe zvládá u nás VGT - gastro profíci navrhují kuchyně s Honzou Vieweghem….a vědí proč. V Kulinářském Umění využíváme spolupráce s VGT

Jiří Roith
Kulinářské Umění

Pokud dáváte přednost kvalitě a přemýšlivému přístupu před cenou a nemyslíte si, že vše zvládnete sami, nebo se bezduše nesvěříte do rukou dodavatelů, pak jste na správném místě. S Honzou Vieweghem a jeho GASTRO TEAMem je radost pracovat. Honza Vám vždy řekne pravdu, a to klidně i s vědomím, že dostane facku. Ví proč, protože umí. Přemýšlí, kreslí, ale nechá se taky sám přesvědčit. Má znalost technologií i stavby. Umí se naštvat i věc pochválit. Jo, s ním bych zcela jistě šel jak do dalších projektů, tak i na pivo. Vlastně na více než dvě piva… :-)

Luboš Kastner
Hospodská s.r.o., provozovatel restaurace Červený Jelen v Praze a mnoha dalších restaurací v Plzni

Vážím si Honzovy upřímnosti a schopnosti předvídat, jak se dění v kuchyni může vyvíjet. Honza a jeho team nám nastavil kuchyň podle našich potřeb, tedy tak, aby bylo vše perfektně funkční od samého začátku a nebylo třeba nic předělávat během provozu.

David Böhm
El Camino, majitel restaurace, šéfkuchař

„Konečně pořádná kuchyně na Moravě! …“

Přemek Forejt
šéfkuchař restaurantu Entrée, Olomouc

„Honza vyřeší všechny problémy a nakreslí jakoukoli kuchyň (ať to stojí, co to stojí :)…). Ale kuchyně dělají kuchaři - a TY se zatím kreslit učí …:)“

Jan Punčochář
šéfkuchař restaurace Grand Cru, Praha

„… Jedno z kuchařských rčení zní: Kdo je připraven, není překvapen… a Radek Jeřela i ostatní kluci z VGT nám kuchyň vždy skvěle připravili …“

Filip Sajler
spolumajitel Perfect Canteen a Perfect Catering

„… Přerostlý ego je v kuchyni ta nejjedovatější ingredience. Jsem rád, že to chápe i Honza ...."

Zdeněk Pohlreich
Šéfkuchař, majitel restaurací, podnikatel, moderátor televizních show

„S Honzou Vieweghem jsem pracoval na několika projektech kuchyní. Důležitý byl pro mne jeho konstruktivní přístup a schopnost diskuse, kdy se projektant, kuchař a investor dohodnou na kuchyni, která je funkční, kvalitní a za přiměřenou cenu.“

Jiří Štift
šéfkuchař restaurantu SIA

„…Úroveň podkladů s jakou se málokdy setkáváme - podrobné, srozumitelné a přehledně zpracované – VGT má náš obdiv“

A32 ATELIER - Ing. Arch Ivan Kolář
Ing. Hron - reakce na zpracování projektu RDS Restaurace PALOMA Průhonice

„… je lepší spolupracovat s dražším profesionálem, než s velkohubým blbcem… proto spolupracuji s Honzou…“

Láďa Douša
šéfkuchař restaurantu LIHOVAR – ČAPÍ HNÍZDO

„… I když si myslíte, že už není žádná varianta, pan Viewegh Vám ji vymyslí … :) S firmou Viewegh Gastro Team proběhla na našem projektu skvělá spolupráce“

Petr Samsonek
šéfkuchař restaurace Vavrečkova Vila, Zlín

„Jan Viewegh – v našich podmínkách zcela ojedinělý profesionální přístup k řešení zakázek. Jeho způsob myšlení přesahuje daný obor – v několika případech napomohl ke zdokonalení celkového architektonického konceptu.“

Ing. arch. Miloš Machač

„Dříve nám kreslili projekty dodavatelé, ale byla to špatná cesta…. Když profikuchyně, tak s VGT!“

Pavel Roubíček
šéfkuchař restaurací GROSSETO, Praha

Mám zájem