Jedinečná příležitost pro absolventy 

HLEDÁME PROJEKTANTKU / PROJEKTANTA

-SPŠ stavební
-BAKALÁŘE i INŽENÝRY FSv, FA ČVUT!

Nyní je ideální doba se přidat do našeho týmu

Zavedená a renomovaná projektová kancelář specializovaná na projekty hotelů, restaurací, kaváren a institucionárního stravování přivítá do svého přátelského kolektivu novou kolegyni či kolegu se smyslem pro zodpovědnost. Zakládáme si na empatické komunikaci a férovém přístupu ke klientům i mezi sebou navzájem. Jsi to Ty?

Adaptační program

Díky našemu osobnímu přístupu se nemusíš ničeho obávat. V pracovních začátcích a v průběhu profesního rozvoje Tě nenecháme “ve štychu”. První půlrok Tě čekají převážně lehčí úkoly. Postupně, jak budeš nabírat zkušenosti, tak úměrně tomu začneš řešit projektové zakázky samostatně. Kdykoliv můžeš požádat o radu – vždy Ti je poblíž zkušenější kolega. Nezůstaneš na to sám. Neboj se ani oboru gastronomie – vše Tě naučíme a otevřeme Ti nový zajímavý ob(z)or.

Budeš se rozvíjet a porosteš!

Jelikož jsme v rámci naší specializace jedničkou na trhu v ČR, tak o zajímavé projekty u nás není nouze. Žádný projekt není dělaný „přes kopírák“, žádná nudná rutina – pracovní doba Ti rychle uteče.  Čeká Tě projekční činnost z počátku ve 2D (CAD) a v dalším období také v BIM (Revit), koordinační činnost s ostatními profesemi a posléze i vedení projektů. Podpoříme Tvůj rozvoj, předáme Ti naše zkušenosti a znalosti, umožníme Ti další vzdělávání v oboru. Na našem pracovišti Ti bude sloužit kvalitní výpočetní technika a umožní Ti odvést svou práci na maximum.

Chceš být uznávaný a lepší než ostatní?

Specializace je cesta! Na rozdíl od dlouhého, upracovaného a postupného profesního rozvoje v běžné projektové kanceláři, či architektonickém atelieru, Tě u nás raketově vystřelíme mezi elitu! Ve své práci budeš komunikovat s renomovanými ateliery (Jakub Cigler Architekti, Studio ACHT, AED Project, A 32, …), předními developery (PENTA, FINEP,…) a také špičkami v oboru gastro (Zdeněk Pohlreich, Honza Punčochář, Radek Kašpárek, Přemek Forejt, Jiří Roith, Luboš Kastner, Marek Fichtner……… a mnoho a mnoho dalších).

Život není jen o práci

Pro nás všechny je důležitá celková pohoda a rovnováha mezi kariérou a soukromím. U nás můžeš počítat s individuálním přístupem a maximální podporou nejen v pracovním, ale i osobním životě. Potřebuješ si nutně nakoupit / vyzvednout něco / být doma kvůli opravě? Pracovní dobu lze přizpůsobit momentálním individuálním potřebám.

Je jasné, že k užívání volného času potřebuješ i nějaké finanční prostředky. Motivační platové ohodnocení je samozřejmostí. K pevnému základu Tě čekají bonusy závislé na Tvém pracovním nasazení a celkovém obratu kanceláře.

Pro dobře provedenou práci je potřeba dobrá parta. A tu my tady máme! Přesvědčíš se o tom nejen na společných výjezdech, kde si užíváme dobrou zábavu i dobré jídlo. Nejvíc si užíváme u našich spokojených klientů, neboť se jedná o ty nejlepší restaurace – vycvičíme i Tvůj jazýček! Ani obědy nejsou u nás jen o „zhltnutí něčeho z plastové krabičky“, naopak! Denně máme oběd v restauraci s velmi kvalitním jídlem a širokou nabídkou a také Ty můžeš počítat s výrazným příspěvkem na toto opravdu kvalitní stravování.

Kde nás najdeš?

Naše kancelář se nachází na okraji Prahy v těsné blízkosti dálnice D1 v průmyslové zóně Nupaky. Tato lokalita okolo Průhonic a Říčan je plná obchodů a přístupná i pražskou MHD (autobus). Pro mimopražské zájemce je možné využít vlakové trasy Benešov – Říčany – Praha. Je také možný příspěvek na dopravu, nebo varianta pořízení služebního vozu (po usazení Tvé pozice v teamu). Pro dopravu autem máme pro Tebe připravené vyhrazené parkovací místo.

Naše nabídka pro Tebe:

  • Adaptační program pro nováčky.
  • Možná příprava na autorizaci v oboru Technologie stravovacího provozu.
  • Získávání pracovních zkušeností a praxe pod vedením zkušených kolegů.
  • Možnost konzultací přímo na pracovišti i na dálku.
  • Práce v renomované projektové kanceláři.
  • Moderní pracovní vybavení a špičkový hardware i software.
  • Prostorná kancelář – Tvůj pracovní stůl je přes 3 metry!
  • Práce v pohodovém a přátelském menším kolektivu (6-8 osob).
  • Profesní růst a možnost dále se vzdělávat v oboru.
  • Seznámení a s oborem gastronomie a získání znalostí v tomto oboru.
  • Profesní růst v programu Autodesk Revit (BIM).
  • Příspěvek na stravovaní, dopravu.
  • Odpovídající platové ohodnocení.

 

Jdeš do toho s námi?

Pokud se rozhodneš se k nám přidat, pošli svůj životopis na hajkova@gastro-projekt.cz. Nezapomeň přiložit i svůj motivační dopis a pár slov o sobě. Zajímá nás, co je pro Tebe důležité, co od nás očekáváš Ty a co nám můžeš nabídnout.

Těšíme se na Tebe!

Team VGT.

7 stálých specialistů v týmu a další externí spolupracovníci

Náš tým

Společnost VIEWEGH GASTRO TEAM s.r.o pracuje jako tým, složený ze specializovaných odborníků, jejichž schopnosti a znalosti se vzájemně doplňují. Jádro členů našeho projektového teamu pracuje v oboru GASTRO více než 15 let.

Ing. Radek Jeřela, společník

č. autorizace 0011182
 

Vystudoval VŠ FSI v Praze. V oboru projekce gastronomických technologií se pohybuje od roku 1992. Pracoval ve společnostech Kronen a Gama Holding jako samostatný projektant a vedoucí projektového oddělení. Po roční praxi „na volné noze“ nastupuje v roce 2007 do VGT a v roce 2011 se stává společníkem. Specializuje se na projekty velkokapacitních jídelen, školního a závodního stravování apod. Největší specializací je však trpělivost. Trpělivost přináší růže, a tak se stal dvorním zpracovatelem projektů pro GLOBUS a PERFECT CANTEEN. V kanceláři přišel o PC i o CAD (byl v něm fakt pomalý…) a zůstala mu jen největší sada pastelek a profesionální ořezávátko – na oboje je teď velmi háklivý (upozornění pro návštěvy - nesahat!). Rád lyžuje, poslouchá hard rock, sám aktivně mlátí do bicích, v opilosti někdy kouří doutníky. Lze ho spatřit i v roli divizního volejbalisty a vzorného manžela a otce tří dospělých dětí. Jeho humor je hygienicky nezávadný, elegantní, … je to takový „nerezový“ humor.

Jan Viewegh, společník

č. autorizace 0009285
 

Vystudoval SŠ společného stravování v Praze. V oboru gastronomie se pohybuje od roku 1991. Pracoval ve společnostech Grandi a Gama Holding, nejprve jako obchodník, později jako key account manager. V letech 2003-4 spolupracoval se společností InterGast, což se mu stalo osudným – našel si zde druhou manželku, mnoho kamarádů a objevil kvalitní technologie. V r. 2005 kupuje gastro firmu INPRO PLUS a přetváří ji na první specializovanou projektovou kancelář v oboru gastronomie v ČR – VIEWEGH GASTRO TEAM. Ve VGT se specializuje na projekty pro segment HORECA a na nové koncepty. Je značně cholerický, takže tyto projekty nesmí projednávat na hygieně. Jako jediný z teamu neumí kreslit ani v ruce ani na PC a přesto se jako první z teamu stal autorizovaným projektantem. Poslouchá hard rock a někdy sám sebe, hodně kouří a pořád chce přestat, rád lyžuje, zbožňuje dobré jídlo a pití, dobře fungující věci, a hlavně dobré kamarády. Poslední dobou má sklony k tloustnutí. Má čtyři děti, které na rozdíl od něj, mají rozum, a proto nedělají v gastronomii ani v projektování. Neumí vést lidi, a proto je ve firmě šéf. Jeho humor je tvrdý a nekoroduje… je to takový „nerezový“ humor.

Bc. Robert Trefný, společník

Vystudoval Technickou univerzitu ve Zvolenu – specializace nábytek (což se do gastronomie hodí). Ve firmě je sice nejmladší, ale zato nejvyšší (202 cm!), takže kromě práce v CADu a REVITu bude mít asi na starosti vymáhání pohledávek... Proto jsme ho také přihlásili do rugby clubu RC, aby se učil obojí najednou. A i zde se učí rychle, neboť již po chvíli byl přijat do A teamu reprezentace rugby ČR. Rychlé začlenění do kádru se mu podařilo nejen v RC Říčany a v „nároďáku“, ale i v našem teamu, a tak se stal v roce 2020 dalším společníkem. S kolegou Ing. arch. Listoněm má úkol hodný nebojácného ragbisty, a to „zajistit přechod na BIM projektování“. Poslouchá HARDCORE a PUNK (bože!), ale časem ho snad přeučíme na umírněný hard-rock. Jeho humor je rovný, přímý a dlouhý, jako tabule nerezu, takže se snáší s tím naším již od prvního dne.

Ing. Arch. Vojtěch Listoň

Vystudoval VŠ ČVUT v Praze, fakulta architektury. V oboru gastronomických technologií se vyskytl před dvěma lety náhodou - jako brigádník v naší společnosti. Gastronomií je zatím nepolíben (jeho vrcholem jsou toasty - dělá nám je i na firmě). Jeho bakalářská práce však již byla …. hodně ovlivněna působením v naší firmě, takže plocha kaváren, restaurací a barů byla stejně velká, jako zbytek objektu… Motorkář, amatérský horolezec po továrních komínech a poloprofesionální učitel „kitingu“. Vojta je zkrátka mladá divoká krev, přístupná novým technologiím, takže má u nás na starosti zavedení REVITu a přípravu a tvorbu databáze .rfa (můžu to sem napsat, neboť má podepsanou dost wostrou doložku…). Jeho působení u nás je podobně nákladné, jako REVIT a podobně nestálé, jako všechny softwary, ale za to je s ním větší sranda a proto nás to s ním baví. Jeho humor je jak parametrický 3D .rfa model nerezového stolu, takže je dost podobný tomu našemu „nerezovému“.

Jana Vieweghová, společník

Vystudovala (proti své vůli) SPŠPT, obor kvašení piva. Pivo nepije a říká o něm že „smrdí“. V oboru gastronomických technologií je již od roku 1996, kdy nastoupila ke svému bratrovi a dodnes pracuje ve společnosti InterGast. Zároveň pracuje i u nás ve firmě jako finanční šéf a „skoroúčetní“. Je to motorová myš naší firmy (tento výraz nesnáší). Stíhá nejen dvě firmy, ale také výchovu čtyř dětí ze dvou manželství, přípravu účetnictví Michala Viewegha a dalších tří OSVČ a do toho toleruje svému muži totální absenci pomoci v domácnosti a v rodině (vyjma vaření víkendových obědů a večeří). Ve společnosti InterGast musí trpět narážky na to, že nadržuje naší firmě a u nás na to, že nadržuje jim… Nikdo jí to nezávidí a ona přesto stále říká, že je spokojená (dodnes mi nechce prozradit, které prášky bere – podezřívám ji, že je krade mému bráchovi…). Její humor je lesklý, hladký a stříbřitý……….takový „nerezový“.

Ing. Jaroslava Hájková

Vystudovala VŠB-TU V Ostravě. V oboru gastronomických technologií se pohybuje od roku 2003. Pracovala v technickém oddělení dodavatelské společnosti gastrotechnologií, kde měla na starosti logistiku. V roce 2015 nastupuje do naší společnosti jako první zaměstnanec, který NENÍ PROJEKTANT!… Nevěděli jsem, co takový „člověk“ vůbec dělá (?)… a tak jsme jí trochu hledali práci - a našli! Bo studovala v Ostravě, je z ni takovy haviř naši partie. Dnes ma v robotě na starosti: vedeni zakazek, fakturaci, pokladnu, web, emaily šefa, sdilene kalendaře, planovani roboty, smlouvy, navštěvy, objednavky, předavaci protokoly, servis kancelaře, komunikaci s kunčofty, terminy, plan firmy a par dalšich drobnych ukolu... Za to jsme jí naučili znovu řídit (auto) a učíme jí lásce ke gastronomii. Ač křehká to žena, futruje jak zavaleny hornik (hlavně maso), ale nikde to na ní není vidět. Její humor se někdy špatně opracovává, je totiž nepoddajný a chemicky odolný… je to takový „nerezový humor“.

Ing. Jana Mansfield

č. autorizace 0011181
 

Vystudovala VŠ ČVÚT stavební fakultu v Praze. V oboru projekce gastronomických technologií se pohybuje od roku 2010. Nejprve jako OSVČ, poté již jako autorizovaný inženýr. Díky její znalosti angličtiny (učí se od manžela) je v teamu specialistou na zahraniční klienty. Je první žena, která vydržela pracovat v našem teamu déle než 5 let, čemuž se doposud všichni v teamu divíme... Má dvě dospělé dcery, které se k ní chovají jak k ségře (což jí závidíme). Má ráda pivo (!), pohodu v práci a víkendy. Ve firmě povinně poslouchá hard rock :). Ze všeho nejvíc miluje jógu a vše mezi nebem a zemí. Každý týden medituje, aby v kanceláři vydržela. Sama v práci humorem moc nehýří, ale je vděčným posluchačem - směje se veškerému humoru, který je alespoň trochu takový „nerezový“.

Čestmír Pavlík

Vystudoval SŠ strojní v Rakovníku. V oboru projekce gastronomických technologií se pohybuje od roku 1995. Pracoval ve společnosti Gama Holding jako vedoucí projektant CAD, kde zároveň zastával funkci správce sítě. V roce 2005 se nechal ukecat od Jana Viewegha a stává se prvním zaměstnancem společnosti, čehož doposud lituje… Chronická závislost na počítačových technologiích a CADu mu určila i místo v našem týmu. Pracuje s nejdražší a největší myší (nevím proč tomu říká myš, když to tak vůbec nevypadá?), největší obrazovkou, největším hard discem… Poslouchá folk a country (toto smí jen ve sluchátkách), v práci mlčí, a pokud náhodou promluví, pak jeho jazyku stejně moc nikdo nerozumí … S lidmi moc nekomunikuje a pokud, tak nejraději přes email. Je nepostradatelný a bohužel o tom ví. Jeho humor je studený, šedý a drahý … takový „nerezový“.

Jsme prostě takový tým…

Nerezový!

Mám zájem